top
  
Näköislehti
Ota yhteyttäValkealan Sanomat OyMediatiedot  

Yhteydenottolomake

Valitse viestin aihe: (ohje)
* Etunimesi:
* Sukunimesi:
* Lähiosoitteesi:
* Postiosoite - ja paikka:
* Puhelin:

Yrityksesi:
Sähköpostiosoitteesi:
Tilaajan asiakasnumero:

Viesti/
uusi osoite/
palaute/
www-osoite
jne:

Lehdentilaus

Valitessasi lehdentilauksen valitse myös lehdentilauksen kesto. Tähdellä (*) merkityt tiedot on vähintään syötettävä, jotta tilaus voidaan hyväksyä. Henkilö- ja osoitetietoihin kirjoitettu katsotaan lehden maksajaksi ja vastaanottajaksi. Jos kuitenkin tilaat lehden toiselle henkilölle, kirjoita viestiin lehden vastaanottajan nimi ja osoite. (Esim. lehden vastaanottaja on eri henkilö: Aapo Valkpää, Valkealanperukka 9, 54321 Valkeala). Eri henkilölle tilattaessa tilaajan yhteystiedoissa on varmistukseksi hyvä olla mukana puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite. Huomioi, että puutteellisin tiedoin suoritettu tilaus saatetaan jättää asiakaspalvelussamme huomioimatta. Nettilehteä tilattaessa on viesti-kohtaan hyvä kirjoittaa sen henkilön sähköposti, jolle nettilehti tulee luettavaksi ja jolle tunnukset toimitetaan (ellei sama kuin tilauksen maksaja).

Osoitteenmuutos

Ilmoittaessasi osoitteen muutoksesta, syötä vanha osoitteesi yhteystietoihin ja uusi osoite viestiin. (Esim: Yllä mainittu osoitteeni on muuttunut, uusi osoite on: Aapo Valkpää, Valkealansopukka 1, 54321 Valkeala, muutos astuu voimaan 2003 vuoden alusta) Jos viestissä ei mainita, koska osoitteenmuutos astuu voimaan, katsotaan se astuvan voimaan niin pian kuin mahdollista. Tilaajan asiakasnumeron antaminen varmistaa osoitteenmuutoksen kohdistumisen oikealle tilaajalle ja puhelinnumero on välttämätön, jotta voimme tarvittaessa varmistaa tietojen paikkansa pitävyyden. Puutteellisin tiedoin suoritettu osoitteenmuutos saatetaan jättää asiakaspalvelussamme huomioimatta.

Palaute kirjoitetaan viesti kohtaan.

Lomakkeella annettuja henkilö- ja yhteystietoja ei tallenneta minkäänlaisiin internetissä tai muualla sijaitseviin yleisiin tietokantoihin tai rekistereihin. Lomakkeen tiedot saapuvat ainoastaan asiakaspalvelumme sähköpostiosoitteeseen.
Salasana: